Herretrim

Herretrim I vintersesongen (frå haustferie til påskeferie) måndag kl 2035. Fotball / torsdag kl 2015. Innebandy i gymsalen på Palmafossen skule I sommarsesongen er det fotballtrening måndag og onsdag kl 20:00 på kunstgrasbana. Det einaste som trengs er medlemskap i Viljar. Vel møtt til både triveleg aktivitet og hyggeleg sosial arena.

Dametrim

Dametrim måndagar kl. 1900-2030 I gymsalen på Palmafossen skule, og einast som treng er medlemskap i Viljar. Vel møtt til både triveleg aktivitet og hyggeleg sosial arena.

Volleyball, damer

Volleyballdamer trenar onsdagar kl. 1930-2100 I gymsalen på Palmafossen skule, og einast som treng er medlemskap i Viljar. Vel møtt til både triveleg aktivitet og hyggeleg sosial arena.  

Aktivitetsskulen

Skileik/Aktivitetsskule for føreskuleborn til og med tredje klasse: I haust samkøyrast skileik og aktivitetsskule fram til det blir ski og akeføre. Det vil vera hovudsaklig turn og leik men litt introduksjon til andre idrettar. Foreldre som ynskjer kan bli kursa. Førskuleborn (fødd 2012): Tysdag kl 17:00 – 18:00 Fyrste klasse: Tysdag kl 18:00 –